Crossy Road

Flappy Bird'ün hikayesini hepimiz duymuşuzdur.Oyun bize ne yüksek çözünürlüklü grafikler,ne akıl dolu bir oyun, nede güzel bir senaryo sunuyordu. Bu kadar basit bir oyun milyonlarca kişinin indirip oynadığı ve hatta ellerinden düşüremediği bir oyun haline geldi.
Crossy Road işte tamda bu tarz bir oyun.Düşük grafikler,hiç bir senaryo yok ve sinir bozucu bir oyun.
Crossy Road-Oyun

Oyunun mantığı şöyle; çok işlek olan caddelerden,nehirlerden,tren raylarından ve çimenlerden ilerleyip karşıya geçmeye çalışıyorsunuz.Yolun sonu yok, gidebildiğiniz kadar gidip, her seferinde bir önceki rekorunuzu geçmeye çalışıyorsunuz.Oyuna devam edebilmeniz için tek gerekli olan şey yerinizde uzun süre durmayın ve araba,tren gibi araçlar size çarpmadan yolunuza devam edin. Crossy Road'da bazen size hediye paketleri veriliyor ve bu paketlerden belirli miktarlarda altın kazanıyorsunuz.Küçük bir tavukla başladığınız oyunda, yollarda toplayacağınız altınlar da mevcut.Topladığınız altınlar ya da size hediye edilen altınlar ile kurbağa,kedi,vampir,ejderha gibi yeni karakterleri etkinleştirip oyuna farklı karakterle devam edebilirsiniz.Dilerseniz istediğiniz karakterleri oyun içi satın alma ile 2 liraya kendiniz de alabilirsiniz.

Crossy Road Oyun Görüntüsü

Mantık olarak oldukça basit,oynanışı kolay ve hemen her cihazda rahatlıkla oynayabileceğiniz Crossy Road ; 10 milyon indirmeye sahip ve 4,5 puan almış. İyi eğlenceler ;)

Yorum Gönder