New Star Soccer (NSS)

New Star Soccer basit grafiklere sahip ama oldukça eğlenceli bir oyun. Android işletim sistemine sahip hemen her telefonda rahatlıkla oynanabilen oyunda amacınız bir futbolcu olup kariyerinizi sürdürmek.

New Star Futbol Ana Ekran

İlk olarak kariyeriniz başlangıcında size verilen Futbol Testinden geçmelisiniz.Bu testteki başarınıza göre ilk takımınıza seçiliyorsunuz.Genelde ikinci ligden bir takımla başlıyorsunuz ve başarılarınıza göre sizi almak isteyen takımlara transfer oluyorsunuz.Antrenör,Takım,Taraftar,Kız Arkadaş ve Sponsorlar olmak üzere 5 tane ilişki durumunuz mevcut.Takımınızla ilişkileriniz güçlü olmak zorunda yoksa hem forma şansı bulmanız hemde maç sırasında topun size gelmesi zorlaşır.Oyunda Hayat kısmına girdiğinizde ilişkilerinizin durumu görebilir ve düşük olanları basitçe bir hafıza sorusu cevaplayarak yükseltebilirsiniz.


Oyunda birde sahip olduğunuz lüksler var.Telefon,TV,Takım Elbise,Spor Araba,Yat,Ev,Cafe,Malikane gibi lüksler edinip sponsorları kendinize çekebilir aynı zamanda moralinizi yüksek tutacak bir kız arkadaş bulabilirsiniz.

Kazandığınız paranın size yetersiz geldiği olursa kumarhaneye girip Blackjack,Rulet,Slot Makineleri ve At Yarışıyla paranızı katlamanız mümkün, ama elinizdekileri kaybedebileceğinizi de unutmayın.Çok fazla kumar oynamamaya özen gösterin.Oyunun espirili tarafları var; bunlardan biri de kumarhanede yakalanmanız.Eğer birilerine yakalanırsanız takımla ilişkileriniz ciddi manada düşer.
Para kazanmak için bir başka alternatif ise; kariyerinizde çok ilerlerseniz ve yeterince paranız olursa lüksler kısmından bir ahır satın alıp kendi yarış atlarınızı satın alabilir ve  atlarınız üzerinden para kazanabilirsiniz.



Bir futbolcu daha iyi olmak için; antrenman yapmak zorunda.Oyun ekranında yetenek kısmını açıp yeteneklerinizi geliştirirseniz maç sırasında daha rahat şut atıp, pas verebilirsiniz. Bu sizi daha başarılı bir futbolcu yapar ve daha büyük kulüplere transfer olma şansınızı yükseltir.






New Star Soccer'ın en güzel yanı Türkçe dil desteğinin olması ve hemen hemen bütün ülkelerin ligleri ve takımlarını barındırması.Ayrıca oyunda Şampiyonlar Ligi ve Uefa gibi turnuvalarda var.İlk ekranda ülkenizi Türkiye seçerseniz kariyerinize Süper Lig veya 2.ligden başlayabilirsiniz.

Oyunun Türkçe versiyonunu Google Play'den New Star Futbol olarak aratabilirsiniz.
En çok indirilen futbol oyunlarından biri olup 5 milyonu aşan NSS kullanıclar tarafından 4,5 puan almış.


Yorum Gönder